Primavera Residence Deva

info line: 0735 777 555 | cum cumpar

Află ce apartament ti se potrivestecautare

  • Designul elegant, derivat din naturaleţea şi rafinamentul arhitecturii, conferă imobilelor un aspect în acelaşi timp stilat şi simplu. Combinând locaţia, confortul şi designul, aceste apartamente sunt unice şi satisfac orice pretenţii.
 

Apartamente

Cele 3 corpuri de clădire ale ansamblului includ 500 de apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere şi 400 de locuri de parcare, formând o vecinătate selectă, desfăşurată pe o suprafaţă de teren de aproape 20.000 mp. Toate apartamentele se vor preda cu finisaje de cea mai bună calitate. Planuri excelent realizate, spaţii organizate eficient, finisaje superioare, sunt câteva din detaliile ce garantează bucuria de a te simţi acasă.

Pentru a afla mai multe detalii despre apartamente puteţi consulta secţiunile de mai jos sau, pentru a afla exact care este apartamentul potrivit pentru dumneavoastră puteţi utiliza filtrul de selecţie oferit.

Apartament cu o camerao cameră

Spaţioase, proiectate la standarde moderne, sunt soluţia cea mai facilă pentru a te bucura de intimitatea şi căldura unui cămin.

detalii

Apartament cu 2 camere2 camere

Primitoare şi luminoase sunt soluţia ideală pentru familiile tinere şi nu numai.

detalii

Apartament cu 3 camere3 camere

Proiectate eficient, cu suprafeţe între 100 şi 130 mp, aceste apartamente spaţioase şi primitoare pot satisface orice pretenţie.

detalii

Apartament cu 4 camere4 camere

Pentru a satisface chiar şi cele mai exigente gusturi, aceste apartamente îmbină perfect designul cu organizarea eficientă a spaţiului de locuit .

detalii